مصرف تخم مرغ سبز برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی

مصرف تخم مرغ سبز برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی

یکی از علت های اصلی مرگ و میر در جهان ، بیماری های قلبی و عروقی می باشد. برای تقویت سلامت قلب و عروق راهکار ها و عوامل متفاوتی وجود دارد. برای مثال رژیم غذایی مناسب، پیاده روی ، ورزش و … می تواند از خطر ابتلا به بیماری های قلبی جلوگیری نماید. به دلیل این که تخم مرغ سبز سرشار از پروتئین و ویتامین های گوناگون می باشد برای سلامتی بدن بسیار مفید است. شاید تصور اغلب مردم این طور باشد که تخم مرغ سبز به دلیل میزان بالایی از کلسترول و همچنین تاثیر کلسترول تخم مرغ بر بدن مصرف آن ممکن است فرد را مبتلا به بیماری های قلبی و عروقی کند اما جالب است بدانید ، طبق مطالعاتی که دانشمندان انجام داده اند ارتباطی بین مصرف تخم مرغ سبز و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی نیافته اند .


تخم مرغ سبز (بدون آنتی بیوتیک) پورعلی قلبی ,بیماری ,ابتلا ,عروقی ,مصرف ,باشد برای ,بیماری قلبی ,برای کاهش منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

همه چیز برای تو تهویه نوین ایرانیان فروش کاغذ a4 درچالوس نوشهر کلاردشت مجله پزشکی و سلامت,بهداست,تغذیه سالم و زیبایی پوست شیمی اریا DIGIKALA خزعبلات یک روانپریش|: طراحی دکوراسیون و تجهیز سالن کنفرانس,همایش و آمفی تئاتر powera1